Advies bij installatie

Naast onze gespecialiseerde monteurs voor service, onderhoud en in bedrijf stellen hebben wij ook de mensen in huis die u kunnen adviseren bij uw keuze voor een warmtepomp.

Welke warmtepomp is het meest geschikt in uw situatie? Is uw bron lucht, grond of water? Wat is de capaciteit die u zoekt. Wilt u de warmtepomp alleen gebruiken voor warmte of ook voor warmwater? Heeft u zonnepanelen of bent u van plan deze aan te schaffen. Wat voor type verwarming heeft u of wilt u gaan plaatsen?

Warmtepompen zijn in grote of kleine installaties te koop. Ze werken het meest optimaal in een goed geïsoleerd huis met een lage temperatuurverwarming als vloerverwarming. Het rendement verhoogt u door de warmtepompinstallatie te combineren met zonnepanelen voor elektriciteit en een zonneboiler voor warm water.

Wij maken een passend voorstel met de benodigde berekeningen en tekeningen. Deze tekeningen kunnen voor u worden gemaakt met BIM-software (building information software). Een goed voorstel voor de beste warmtepompinstallatie is niet eenvoudig te maken. Houdt u er daarom rekening mee dat er voor het maken van de offerte kosten in rekening worden gebracht.

Bij de daadwerkelijke installatie kunt u een beroep op ons doen. Wij hebben het vaker gedaan, en zorgen voor een professionele en werkende installatie. Bent u zelf een installateur, heeft u uw eigen installateur of wilt u een installateur uit uw eigen regio inschakelen, dan kan dat natuurlijk ook.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een advies op maat, dan maken wij graag een afspraak om de situatie ter plaatse in kaart te brengen en een offerte op maat te maken voor het verduurzamen van de huidige woning. Voor dit  maatwerkadvies en -offerte door onze duurzaamheidspecialisten brengen wij een bedrag vanaf € 325,- incl. btw in rekening,  afhankelijk van de complexiteit van de installatie.

Voordat wij deze afspraak maken, kunnen wij op basis van uw gegevens een inschatting maken van de mogelijkheden voor een warmtepomp. Wij kunnen dan telefonisch of per mail contact met u opnemen. Daarvoor vragen wij u het advies bij installatie formulier in te vullen.